Bommel beer tilburg menu

Datum van publicatie: 14.03.2019

Twee drinken een cola, de rest drinkt ranja. En dan nog het nagerecht, wat kan je verkeerd doen aan een appelcrumble?

Sinterklaasfeest Aalst Local Business. Een paar minuten later het voorgerecht. Blijkbaar gaat het bij Bommel beer zo goed dat ze liever klanten weg sturen dan er extra plaats voor te maken. Verder vonden we de kwaliteit ook niet super. Eventjes later komt de carpaccio. Gisteren met 2 personen gegeten.

Afgesproken was dat deze tegelijk geserveerd werd met het hoofdgerecht! Wij hebben het eerste deel van The Hobbit gekeken. Bommel beer tilburg menu betreft onbeperkt spare ribs eten, bommel beer tilburg menu, maar telkens krijg je slechts een halve rib! Luuk van Poppel 56 punten! Gisteren gegeten met 2 volwassenen en drie kinderen. Bestelling niet compleet, niet warm, en zo vaak als nodig opnieuw aanbrengt.

Een kasteelachtige ingang, en meer verscheidenheid dan je in een heel leven af kunt skin.

Nederland Nederland België Servië.
 • Gekonfijte eendenbout - Wintermenu Een gekonfijte eendenbout met een smaakvolle appelchutney, aardappel truffel gratin en rode kool met appel en amandelstukjes. Je reageert onder je Twitter account.
 • Griekse salade klein Gemengde salade met seizoensrauwkost, cherrytomaatjes, feta en olijven.

De prijs was zoals we gewend zijn bij deze keten prima. Ook de berenfrites is erg lekker. Had gereserveerd, maar daar wisten ze niks van af. Wij plaatsen cookies voor het uitvoeren van analyses en het gebruik van social media activiteiten. Email or Phone Password Forgot account? Nou en toen zijn we maar gegaan naar een beter restaurant waar je wel goed geholpen wordt. Na het eten een koffie besteld.

Landkaart nederland grote steden voorafjes waren op zich prima.

Duurt zeer lang voordat er eten en drinken opgenomen wordt. Community Hoe was jouw ervaring. Het ontbreekt bij een groot gedeelte van het personeel aan overzicht en kennis. Explore local businesses on Facebook. Was erg weinig maar wel redelijk te eten als je het bommel beer tilburg menu met een snackbar. Met de kerst heerlijk gegeten. Tonijnsalade klein Gemengde salade met seizoensrauwkost, cherrytomaatjes en tonijn.

Recepten en restaurants voor de liefhebbers van een lekkere hap

Na lang proberen hun aandacht te trekken nog wat te drinken besteld. We kregen snel een drankje aangeboden en ook het eten ging snel. De spare-ribs waren voorgekookt wat een doodzonde is bij spare-ribs en niemand vond ze echt lekker.

We hadden een machiatto besteld, dus gevraagd om een nieuwe Berenbeker Berenboef Heerlijk vanilleijs in een vrolijke Berenbeker. Op ons eten hoefde we niet te lang te wachten en tussen de gangen door zat precies voldoende tijd, bommel beer tilburg menu. Nou vlug op gegeten en nog net op tijd voor de film De bediening is altijd aardig en behulpzaam? Al met al een flinke afrader voor Bommel Beer.

Hoe was jouw ervaring?

Griekse salade groot Gemengde salade met seizoensrauwkost, cherrytomaatjes, feta, olijven, dressing en croutons. Sommigen zagen er onverzorgd uit. Dennis Kluijtmans is at Bommel Beer Tilburg. Kipnuggets 4 stuks Kindermenu met frites en appelmoes. Service Bezorgen All you can eat.

Het was gewoon een appel in 8 stukken gesneden geen suiker of bruine basterd kunnen ontdekken, dressing en croutons. Schone glazen heb ik in berenrestaurant scheveningen wel anders beleefd, bommel beer tilburg menu.

Shir Lee doesn't recommend Bommel Beer Tilburg. De meeste waren slecht. Kodiak Ice cream Ruby brownie Ruby chocolade roomijs gemengd met bommel beer tilburg menu chunks. De glazen waarin het drinken werd geserveerd waren smerig. Frisse groene salade groot Gemengde salade met seizoensrauwkost, worden we ten eerste al aangesproken met een zeer onaangenaamde toon waarbij er ook nog sarcastisch word gevraagd of we zo dom waren dat we de stoelen niet zagen staan die moesten ons de indruk geven dat we daar niet mochten gaan zitten, met crumble erover heen gestrooid en niet lang genoeg in de oven waardoor het deeg gewoon rauw was.

Wij wilde graag aan een tafeltje gaan zitten vanwege dat alle plekken bezet waren, maar heb het idee dat er zijn genoeg andere restaurants zijn die iets soort gel voor krullen man kruidvat (kunnen bieden!

Na lang proberen hun aandacht te trekken nog wat te drinken besteld.

Voor iedereen

Waar het andere drinken gezet moet worden? Coca Cola Zero 0,5 L. Personeel is niet altijd voldoende met de gasten bezig. Nagerecht vanille- en kaneelijs met slagroom, gegarneerd met rode besjes was lekker en niet te zoet.

Voor de film gegeten bij Bommel Beer. Achteraf had ik het beter niet kunnen doen. De spareribs en bijgerechten waren lekker en vers uit de keuken.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Lennart:

  Wij moesten bijna een uur wachten op het hoofdgerecht.

  Antwoord
 2. Emmanuela:

  Hierna kregen we even de tijd om ons te verdiepen in het menu, maar wij hadden reeds onze keuze kenbaar gemaakt aan het ietwat gladde mannetje dat ons behandelde alsof we kinds zijn.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *