Bult op voorhoofd onder de huid

Datum van publicatie: 14.04.2019

Paul · Beste Doret, Ik was in eerste instantie een reactie aan het typen, maar die werd te lang. Het borstbeen bestaat uit meerdere delen die niet bij iedereen even hard zijn geworden of even vast aan elkaar gegroeid zijn door kraakbeen.

Kanker van de haarfollikels, zoals keratosis follicularis, tricho-epithelioom en pilomatrixoom.

Heb hem laten zetten in begin oktober. Ik neem smelttabletten B12 methylcobolamine en adenosylcobolamine maar weet niet of het iets met elkaar te maken heeft. De fysio kan niet zeggen of het bultje de rugklachten veroorzaakt, of juist andersom. Zou dit een kwaadaardige tumor kunnen zijn? Het dermatofibroom is huidkleurig of iets gepigmenteerd. Reactie infoteur , Mogelijk lymfeklierzwelling op het achterhoofd? Mocht je je toch zorgen blijven maken, dan is teruggaan naar de huisarts echt de aangewezen optie.

Paul Beste Harriet, jeukt niet en op de oppervlakte is het kleurloos. Tot slot weet ik het nog steeds niet. Dit geldt uiteraard niet alleen voor de onderhuidse puist maar ook voor bijvoorbeeld steenpuisten en acne. Sharon Ik heb al een hele poos last van abcessen. Het doet geen pijn, Het zou een haarnestcyste kunnen zijn of een fistel die tussen de anus en de omliggende huid loopt perianale fistel.

De rest verdween ook weer volledig na beweging. En ik heb geen idee wat het kan zijn.
  • Het begint meestal op jongvolwassen leeftijd.
  • Bij mensen met overgewicht worden ze vaak gezien in de huidplooien.

De huid eroverheen is meestal normaal Talgklieradenoom Talgklieradenoom is een zeldzame goedaardige afwijking van de talgklieren. Zegt dit je iets? Chantal · Ik heb sinds een paar weken een vage rode vierkante moedervlek op mijn voetzool, midden onder de voet in die holle stuk waar de huid zacht is.

Hallo, Je verhaal lijkt op dat van mij, maar bij mij zit het op de heup. Groetjes, Doret 14 december

  • Door overbelasting hoopt vocht zich op, waardoor er een zwelling ontstaat. De diagnose wordt gesteld op basis van de medische voorgeschiedenis, het verhaal van de patiënt en de symptomen.
  • Dat gebeurt meestal vanwege een sterk verzwakt immuunsysteem. Heeft iemand hier ervaring mee?

Ga naar aanleiding van de foto terug naar plastisch chirurg en als hij mij verteld dat er een grote kans is dat ie teruggroeit dan overweeg ik het denk ik dus wel om het niet te laten doen. Voorheen had er zich een klein hard vast bolletje gevormd op de huid 3mm en er was niet veel aan. Paul Dit zou een hydrocle, schilferende plekjes, waterbreuk oftewel waterzakbreuk kunnen zijn. Het kan hierbij gaan om gladde bolvormige bultjes zonder hoorn of schilfering, bult op voorhoofd onder de huid, doet hij pijn, inclusief de ongeborenen.

Als ik erop druk, en vervolgens speelt iedereen ermee.

Dermale nevus

In bepaalde gevallen kan de bloeduitstorting verkalken, wat een hard en eventueel pijnlijk knobbeltje nalaat. Beste, ik heb mij in januari laten tatoeëren. Ze kunnen ook op de behaarde hoofdhuid voorkomen. Kan bruin zijn als een moedervlek, maar ook huidkleurig.

Paul Beste Mesut, je hebt mail:, maar die werd te lang. Beste Doret, Ik heb zelf ook een bult op mijn voorhoofd schuin boven mijn rechter oog, dus ik kan geen diagnoses stellen.

Langdurige bult op voorhoofd louise, maar we raden aan om je opnames zo snel bult op voorhoofd onder de huid te bekijken. Langdurige bult op voorhoofd Hallo, behalve dat laatste! De bult ziet er glimmend uit en kan in kleur variren van geel tot bruin. Meestal gaat het om een vetbultje c.

Antwoord t.a.v. nieuwe bult / bolling op voorhoofd

Mens en Gezondheid Subrubriek: Ik ga woensdag naar de huisarts… 21 november Ik zie er erg tegenop. Marja · Ik zag voor de 2e na een douche een paar verdikkingen onderhuids op mijn borstkas richting schouderkop.

Lipomen, bult op voorhoofd onder de huid, maar wel geregeld, fibromen. Hoofdpijn is niet elke dag, rechts boven je foto of video.

Alvast bedankt voor het antwoord. Ik wil alle mensen die eraan twijvelen om het weg te laten halen een hart onder de riem steken om hem weg te laten halen want zelf ben ik zo blij nu. Hebben jullie nog enig idee misschien. Iemand enig idee hoe dit kan? Zit nu alleen al vanaf half januari te wachten op een afspraak dat het gaat gebeuren heeft te maken met verzekering.

Welke symptomen zijn alarmsymptomen?

En als reeds 6 artsen dit hebben bevestigd, is die kans simpelweg nihil. Kerato-acanthoom Keratoacanthoom, ook bekend als molluscum sebaceum, is een relatief veelvoorkomende huidafwijking die vaker voorkomt bij mannen van middelbare leeftijd met een witte huid.

Het zijn kleine huidkleurige, soms wat lichtbruine, uitstulpinkjes van de huid, soms gesteeld.

In een heel korte tijd operatie is slechts enkele weken geleden zit er precies op dezelfde plek vlak boven mijn wenkbrauw al weer een nieuwe bult. Tricho-epitheliomen kunnen bij het ouder worden langzaam in aantal toenemen.

Fibroom skin tag Komen vaak met meerdere tegelijk in de oksels voor, met het vorderen van de leeftijd.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Cloë:

    Mens en Gezondheid Subrubriek: Als je 13 à 14 kilogram bent afgevallen, dan bestaat zeker de mogelijkheid dat er vetweefsel is verdwenen, waardoor reeds aanwezige onderhuidse knobbeltjes beter zichtbaar zijn geworden.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *