Hoe witte was wit houden

Datum van publicatie: 13.03.2019

Week de witte kleding hier ongeveer 8 uur lang in. Zorg ervoor dat de machine niet te vol zit. Was de witte was met een normaal wasmiddel en doe er een wasbolletje bij met daarin een beetje Soda.

En je kledingsstuk is weer wit. Voeg azijn toe aan het wasprogramma. Doe er soda in en laat de kraan warm stromen en Jak udržet bílé oblečení bílé. Water verwijdert vuil het beste op een temperatuur van 50ºC. Cookies maken wikiHow beter. Gebruik voldoende zeep of wasmiddel om het vuil weg te wassen.

Maak je gootsteen schoon met koffiedik. Is je witte was verkleurd: Zorg dat de citroenen in schijfjes zijn gesneden en niet in purmerend to amsterdam centraal of kwarten.

Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Als de kleuren uitlopen tijdens het wassen, sta de kledingstukken dan niet toe om te drogen.

Zorg dat de stof onder water blijft staan gedurende dit proces. Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken.
  • Water verwijdert vuil het beste op een temperatuur van 50ºC. Doe geen boorzuur in het wasmiddellaatje.
  • Doe citroenzuur bij de was en hij wordt weer stralend wit.

Het beste van Libelle in je mailbox

Als de vlek er na het wassen nog in zit, herhaal het voorbehandelingsproces dan voordat je de kleding gaat drogen. Om de was weer heerlijk wit te krijgen moet je naast je gewone wasmiddel een eetlepel soda in je wasbolletje doen. Keep Whites White , Italiano: Een gebittentablet van een ander merk kan natuurlijk ook.

Klik hier om je aan te melden. Voeg het toe aan je was zoals in de instructies staat vermeld.

Waarschuwingen Als je witte kleding bewaart op plekken waar geen licht komt kan het grauw worden. Met een schepje soda bij het gewone waspoeder in de wasmachine blijft hoe witte was wit houden was wit. Je wilt zo veel mogelijk vruchtvlees in aanraking laten komen met het water zodat er veel sap in het water komt. Als je hard water hebt, moet je misschien meer wasmiddel gebruiken. Mits de stof tegen heet water kan is dit de beste stand om witte kleding mee te wassen. Het zuur in azijn en citroen is mild genoeg om de stof niet te beschadigen, hoe witte was wit houden, maar sterk genoeg om vervuiling door alkalische stoffen op te lossen.

Als je alleen een witte was draait, kun je een dopje bleekwater in de wasmachine doen. Het is goed voor je was en het is goed voor het ontkalken van je wasmachine.

Zet het vuur uit en voeg je witte was toe, en laat het een uur weken. Die twee producten lijken op elkaar, maar soda heeft een lagere pH, waardoor je het veilig bij kleding kunt gebruiken.

Over dit artikel Categorien: Deze vlekken worden meestal veroorzaakt door een reactie van zweet met antitranspirant, en de vieze gele kleur die dat geeft is het resultaat van aluminium uit de deodorant. Witte was wil nog weleens grauw worden. Mijn hemel wat een ideen allemaal, hoe kom je erop. Het verwijdert ook vetvlekken. Plaats je eigen tip, hoe witte was wit houden.

Interessante artikelen

Beste Mariska, Ik heb hier thuis een oud doopjurkje gemaakt van een oude trouwjurk wat geel is. Deze vlekken worden meestal veroorzaakt door een reactie van zweet met antitranspirant, en de vieze gele kleur die dat geeft is het resultaat van aluminium uit de deodorant. Oh oh Corina ik had je nooit moeten geloven haha.

Neem in het vervolg waspoeder; dit is veel beter voor je wasmachine en je witte was wordt bij 60 graden weer spierwit.

Nog even in de zon voor het drogen en en je was is de volgende dag weer stralend wit. De binnenkant van de jas blijft zo pluizen. Gebruik altijd wasmiddel in de wasmachine, wat voor voorbehandeling of waskrachtversterker je ook gebruikt. De kleding en andere witte stoffen zouden zij vrij moeten kunnen bewegen in het water. Wees je ervan bewust dat bleek met meerdere gezondheidsproblemen in verband gebracht wordt. Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief.

Spoel de vlekverwijderaar uit met lauw water, hoe witte was wit houden. Doe er eens een steradenttablet of een schep soda bij tijdens het wassen.

Nog even verder lezen

Los vijf aspirines op in 8 liter heet water. Zuiveringszout verwijdert vieze geurtjes terwijl het bleekt, dus het heeft meerdere voordelen. Lees hoe je grauw geworden witte was weer wit krijgt.

Doe er eens een steradenttablet of een schep soda bij tijdens het wassen. Deze wordt weer mooi wit! Als de vlek er na het wassen nog in zit, herhaal het voorbehandelingsproces dan voordat je de kleding gaat drogen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *