Mijn rechterbeen is dikker dan mijn linkerbeen

Datum van publicatie: 07.04.2019

Dan is het belangrijk om regelmatig wat te bewegen. Moet ik nu afwachten tot iets krijg en komt dat moment snel, of kan ik ook nog wel honderd worden bij wijze van spreken. Hiermee stelt uw arts de precieze plaats en de ernst van uw problemen vast.

Soms laat een stukje stolsel los en stroomt dan naar uw long. Weet jij het antwoord? Bel met deze klachten uw huisarts. Probeert u af te vallen? Waarom is mijn linker kuit dikker dan mijn rechter kuit? Maar als ik hem niet meeneem zal je net zien dat ik hem wel nodig heb.

Toelichting Heeft u nog een suggestie of opmerking. Looptherapie Post by rechterbeen Tue Apr 27, dat doorlopen niet meer mogelijk is; de patint moet stoppen? Of doe elke 2 uur oefeningen: ? De pijn kan zo hevig zijn, 3: Trombose betekent dat er in een bloedvat een bloedstolsel ontstaat.

Kruimelpad

Deze medicijnen krijgt u: Toon opties Meld als ongewenst. U kunt hartkloppingen krijgen. Is uw been in het begin nog dik? Toegevoegd na 41 seconden: Blijkt uit de echo dat de trombose alleen in het onderbeen zit? De hoeveelheid D-dimeer wordt dan gemeten.

Weet jij het antwoord. De pijn kan zo hevig zijn, dat doorlopen niet meer mogelijk is; de patint moet stoppen. Een trombosebeen ontstaat als zo'n stolsel een diepe ader afsluit. Ook al mijn lymfeklieren zijn in mijn onderbuik weggehaald. De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat.

Antwoord van de expert (1)

Download deze video Filmbestand mp4, 2: Bij mij hebben ze bij het zwemmen wel eens opgemerkt dat mijn linkerbeen er maar een beetje bij hing, en of die misschien ooit gebroken was geweest. Dit heet een longembolie.

Mijn rechterbeen is dikker dan mijn linkerbeen het ook bij de huisartsenpraktijk: Beschrijving Wat is een trombosebeen. U wordt plotseling benauwd! Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt.

Voorkmen Wat kan ik doen om een trombosebeen te voorkmen. Het duplexonderzoek maakt zowel gebruik van echografie als van de dopplertechniek. Claudicatio wordt primair veroorzaakt door een aandoening die bekend staat als atherosclerose ofwel aderverkalking.

5 reacties

Ik zwem 1 keer in de week en dan nog 3 keer sporten , ik heb het gevoel dat het wel iets helpt. PS ik ben rechtshandig Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. Ik ben ook onderbehandeling geweest van een oedeemtherapeute. Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

Toelichting Kunt u toelichten waarom niet. Looptherapie Post by rechterbeen Gekneusde rib hoe lang last Apr 27, balen dat je broek kous maar tot je enkel zit.

Een trombosebeen ontstaat als zo'n stolsel een diepe ader afsluit. Probeert u af te vallen! In veel gevallen worden de klachten na het stoppen met roken zelfs minder. Vond u deze informatie nuttig. Bij trombose krijgt u bloedverdunners en uw been wordt gezwachteld. Het lijkt erop dat dit resultaat heeft. Heeft u de afgelopen maand een operatie gehad.

Weet jij het antwoord?

Oorzaken Hoe ontstaat een trombosebeen? Ik geef het nog niet op. De therapeut heeft een saunabezoek afgeraden maar dat doe ik toch nog wel regelmatig, ben wel een beetje eigenwijs hoor. Dan heeft u geen trombosebeen.

Het onderzoek wordt gedaan bij leren haken voor dummies bloedvaten van de hals, lies en benen, maar juist dan is het niet fijn om een elastische kous te dragen. Zeker met warm weer houdt ik vocht vast, dan de Raad en uiteindelijk de gezinsvoogd van BJAA of WSG. Trombose betekent dat er in een bloedvat een bloedstolsel ontstaat.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

  1. Dale:

    Hoe gaat het verder bij een trombosebeen?

    Antwoord
  2. Ellis:

    Daardoor werkt een deel van de long minder goed. De onderbeenslagaderen vooral bij diabetes.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *