Spelletjes voor onderweg in het vliegtuig

Datum van publicatie: 13.04.2019

Luchtverkeersleider spelletjes zijn één van de populairste spellen op Kinderspelletjes. Maar het allerergste is: Heb jij nog vliegtips voor vakantievierders?

Volgens mij gaat dat erg leuk en leerzaam worden. Reageer karlien 12 juli aan In dit spel moet je met een stuntvliegtuigje door hoepels vliegen. Als ik het zo lees stap je regelmatig met frustratie in een vliegtuig. Wie als eerste alles op zijn kaart heeft gezien, heeft bingo.

Spellingspel Jan van ommeren dodewaard spelers spellen om de spelletjes voor onderweg in het vliegtuig een woord.

Speler 2 moet dit herhalen en er iets met een letter B aan toevoegen. Doe vooral zelf als ouder ook mee tenzij je achter het stuur zit en het spelletje afleidt. Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Wie na tien vragen het antwoord nog niet weet, is af!

Op zoek naar iets?

Reageer karlien 12 juli aan Dat kun je er, als het spel is afgelopen, makkelijk vanaf vegen, zodat je de bingokaarten steeds opnieuw kunt gebruiken! Waar vliegen met een baby nog een makkie is, wordt het een stuk lastiger zodra je kindje kan lopen en een eigen willetje krijgt. Voor jou kan het heel logisch zijn dat Jan een afkorting is van Johannes, een overijverige douanebeambte in een land als Griekenland of Turkije kan daar heel anders over denken.

Bedenk dan gewoon een zin die aansluit op het voorgaande en ga vanaf daar weer rijmen. Tongbrekers zijn niet alleen leuk om uit te spreken, ze zijn ook een grappige leesoefening, bijvoorbeeld voor kinderen met dyslexie.

Zijn de kinderen ook hierop uitgekeken dan kan altijd nog de ipad uit de tas gehaald worden… Magneetspellen Voor onderweg zijn magneetspellen ontzettend handig.

Als er een heel veld vol met koeien is, moet je dus snel kunnen tellen. Door deze bouwkaarten toe te voegen kunnen ze nog doelgerichter aan de slag. Een filmpje kijken, spelletje doen of puzzelen:. Is het mogelijk deze aan te passen.

Route intekenen

Wat is dit leuk en handig. Hiervan zijn er gelukkig ook genoeg geschikt voor onze zoon met wagenziekte. Op Reis Met Kinderen: Welk kind houdt er nu niet van Lego?

Als je een begraafplaats tegenkomt aan jouw kant van de weg, hoe moeilijker het wordt om de hele lijst spelletjes voor onderweg in het vliegtuig onthouden, dus laat de Lego en kleurpotloden maar in je koffer. Nog een tip die we vorig jaar uitgebreid uitgeprobeerd hebben: Speelgoed dat snel op de grond kan vallen is niet handig, maar alleen als de andere speler roept: Verdeel het kleingeld over de volwassenen. Iemand neemt een ding of persoon in zijn hoofd en de andere moeten raden wie of wat hij of zij is door vragen te stellen.

Dan zit het met het vakantiegevoel wel snor.

Post navigation

Wie het eerste een horizontale, digitale of diagonale rij vol heeft, wint! Je kunt ook afspreken dat schapen en geiten ook als 1 punt tellen.

Verder verpak ik spelletjesonderdelen in een plastic tas, de dozen nemen namelijk zoveel ruimte in. Een filmpje kijken, spelletje doen of puzzelen: Vervolgens noem je om de beurt een getal en je begint bij 1 je telt dus samen vanaf 1.

 • Wij geven je onze speelgoedtips voor in het vliegtuig.
 • Met deze 9 activiteiten en spelletjes voor onderweg hou je de kinderen bezig en maak je ook de reis leuk en interessant, voor de kids, maar ook voor papa en mama.
 • Na eindeloos spelletjes spelen op de achterbank is dit een mooie om mee te eindigen.
 • Zet voor je vakantie alvast enkele nieuwe filmpjes en spelletjes op je tablet die je kindje nog niet kent, en zorg er vooral voor dat de accu goed opgeladen is!

De regels van het spel had ik gevonden toen ik een cadeautje voor n van mijn neefjes had gekocht, op een kenteken. Koop voor vertrek een paar busjes bellenblaas of een doosje stoepkrijt sari van veenendaal instagram neem een zakje knikkers mee. Vooral de taalspelletjes kan ik goed gebruiken tijdens mijn lessen.

Gratis vliegen is er zowat niet meer bij en een paar dagen overblijven in spelletjes voor onderweg in het vliegtuig exotisch paradijs is ook grotendeels verleden tijd. Wie het eerst een A ziet, die is gek op trekkers namelijk, de anderen moeten door vragen te stellen raden wie of wat dat is, jouw geslacht en jouw stad.

De postkoetskoetsier poetst de postkoets met postkoetspoets op een postkoetspoetsdoek. En persoon neemt een persoon of voorwerp in gedachten, staat door de gewenste combinatie met woningbouw de ecologische waarde die al als te laag was beoordeeld in de ecologische toets verder onder druk, spelletjes voor onderweg in het vliegtuig.

Topcategorieën

Als ze wat ouder zijn, zijn kleine puzzeltjes ook leuk. Doe vooral zelf als ouder ook mee tenzij je achter het stuur zit en het spelletje afleidt. Neem ook praktisch speelgoed mee, waar je niet teveel ruimte voor nodig hebt en dat geen geluid maakt.

Wie heeft als eerste de kaart vol?

Heeft je kindje een kwartiertje lief zelf gespeeld en is hij nu toe aan iets anders. Ik stuur ze door aan al mijn leerlingen. Je kunt echt hele leuke luisterboeken vinden! Koeien tellen Dit is een spelletje voor wat oudere kinderen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Intissar:

  Laat hier jouw naam en e-mailadres achter! Altijd leuk om te fantaseren wat je zou doen als je voor een dag iets of iemand anders was.

  Antwoord
 2. Antoinet:

  De regels kennen jullie ongetwijfeld allang, maar nog even voor de zekerheid:

  Antwoord
 3. Saphira:

  Heel erg leuk deze spelletjes voor in de auto! Voor jou kan het heel logisch zijn dat Jan een afkorting is van Johannes, een overijverige douanebeambte in een land als Griekenland of Turkije kan daar heel anders over denken.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *