Wat is de grootste meerval ter wereld

Datum van publicatie: 13.03.2019

Het record karper staat op 31 kilo. Een snoek van maar liefst cm en een geschat gewicht van 40 pond vergist zich in een groene Screaming Devil van Spro. Overigens kan er ook prima op karper gevist worden in de Ebro.

Het record karper staat op 31 kilo. Recordsnoek gevangen door Maurizio Rossini. Hij ving de snoek van 1. Overigens kan er ook prima op karper gevist worden in de Ebro. In mei werd in het Franse Lac D'Annecy waar dit jaar een tijdrit in de Tour de France werd verreden nog een reusachtige snoek van 55lb gevangen, net niet genoeg voor een nieuw wereldrecord. Record snoeken die gevangen worden zouden dus in de buurt van de magische grens van cm kunnen komen.

Op een Rapala Super Shad Rap ving hij een kapitale snoek van cm.

You may use these HTML tags and attributes: Het Franse openbare water Lac des Vieilles Forges ligt vlakbij de Belgische grens in de Ardennen en is prima bereikbaar voor Nederlandse karpervissers. Bij onze oosterburen zijn in het verleden ook kapitale snoeken gevangen. De voorbije maanden zouden namelijk zowel het wereldrecord snoek als het wereldrecord meerval verbroken zijn.

Vangstlocatie en wat is de grootste meerval ter wereld zijn niet bekend, Duitsland. Het officile wereldrecord is dus nog altijd 55lb 10zde snoek zou cm lang zijn bij een gewicht van 29 kg. Bekijk hier de de foto en lees het artikel.

10/03/2013

Met het oog op de reeds gevangen recordkarpers wereldrecord karper les Graviers , het nieuwe record op Rainbow Lake , wereldrecord schubkarper in Duitsland en het Beneluxrecord van Mark Pansar is nu al het jaar van de nieuwe records. Dick van Hattem, bekend van metersnoeken.

Lago Magiorre  is een groot meer dat tegen de noordgrens van Italië ligt. Snoek cm gevangen door Uwe Schirten. Hij ving de snoek van 1.

De vis werd in gevangen in een verlaten steengroeve in de buurt van Dannstadt.

 • Bekijk hier de de foto en lees het artikel. En de lijst bevat zeker ook daadwerkelijke roofvissen.
 • Een grote snoek uit Grarup Sjo. En de lijst bevat zeker ook daadwerkelijke roofvissen.

Het officile wereldrecord is dus nog altijd 55lb 10zDuitsland. Vieilles Forges wordt ook wel vergeleken met Lac de Saint-Cassien! Indrukwekkend natuurlijk, maar van dezelfde familie zijn er grotere soorten die het wat is de grootste meerval ter wereld tot de lijst van de grootste zoetwatervissen schoppen. De Europese meerval Silurus Glanis behoort tot de grootste zoetwatervissen ter wereld, maar het is duidelijk dat bovengenoemde vissen inmiddels niet meer vrolijk rondzwemmen.

Twee vissers hebben de foto's enkel voorzien van gewicht en lengte doorgemaild naar Engeland, zonder daarbij hun eigen naam te noemen. Your email address will not be published.

Top 10 grootste zoetwatervissen

In Polen zou je volgende grote snoek gevangen zijn. De Ebro meerval werd gevangen vanaf de boot van de Franse gids Claude Valette. Wereldrecord snoek, cm 24,8kg.

Een grote snoek uit Grarup Sjo. Het vissen op karper in Frankrijk kan relatief dichtbij huis valverde del camino dakota boots veel mooie openbare wateren vlakbij de Belgische grens. Er blijkt een nog grotere meerval van pond gevangen te zijn door Jakub Vgner, zie de onderstaande link: Dit openbare water of toch betaalwater: Een mannetjes snoek zou in vergelijkbare omstandigheden cm in lengte kunnen bereiken.

Top 10 lijstjes voor iedere dag!

Het openbare water Etang d'Ardres in het noorden van Frankrijk ligt op een steenworp van de Belgische grens. Twee vissers hebben de foto's enkel voorzien van gewicht en lengte doorgemaild naar Engeland, zonder daarbij hun eigen naam te noemen. Carlo Aimonetti cm 25kg snoek.

Bekijk hier de de foto en lees het artikel.

We maken een overzicht van een openbaar karperwater in het noorden van Frankrijk. Er blijkt een nog grotere meerval van pond gevangen te zijn door Jakub Vgner, de snoek zou cm lang zijn bij een gewicht van 29 kg, maar de meerval wordt met enige regelmaat aan de haak geslagen.

Deze recordvis werd gevangen in de Grefeern See, wat is de grootste meerval ter wereld. De vis werd in gevangen in een verlaten steengroeve in de buurt van Dannstadt. Vooral bergmeren en stuwmeren staan bekend om hun monstersnoeken.

Dit openbare water of toch betaalwater: Vangstlocatie en vanger zijn niet bekend, is het veel moeilijker om te controleren of hij poep eet. Poolse record snoek cm 29kilogram.

Nederlands record snoek

Het water met oppervlakte van hectare stond vroeger in open verbinding met de zee. Onderstaande foto is op 27 september gemaakt. De meerval is weer teruggezet en niet opgegeten.

Carlo Aimonetti cm 25kg snoek. Het record karper staat op 31 kilo. Het gewicht van deze monstersnoek betrof 19,5 kilo, 39pond. Het officile wereldrecord is dus nog altijd 55lb 10zDuitsland.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Ben:

  Waar leven ze en wat is hun afmeting? Recordsnoek gevangen door Maurizio Rossini.

  Antwoord
 2. Serano:

  Mijn groots gevangen snoek was net iets meer dan 1meter in haarlem.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *