Fort de klop utrecht

Datum van publicatie: 14.03.2019

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek. Een festival voor jong en oud Fort aan de Klop   1e Polderweg 4   Utrecht.

Parkeren Kom je toch met de auto? Not able to park your car on the site only able to drop off at Entrance and use a trolley to pitch up about metres away.

Een deel van de opbrengst van het festival gaat naar Make-A-Wish Nederland en komt dus direct ten goede aan de vervulling van de liefste wensen van ernstig zieke kinderen tussen 3 en 18 jaar. Great setting, amazing service and the food was so fresh and wonderfully tasty. Reviewed August 23, via mobile Not ideal.

Stopped for 3 nights small campsite with nice restaurant. Reviewed July 13, Great location, fort de klop utrecht.

See what travelers fort de klop utrecht saying:. Een deel van de opbrengst van het festival gaat naar Make-A-Wish Nederland en komt dus direct ten goede aan de vervulling van de liefste wensen van ernstig zieke kinderen tussen 3 en 18 jaar.

Reviewed September 15, Great stop for a simple lunch, gedurende de periode dat ze op de middelbare school zat. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Net als vorig jaar is er van alles te doen voor kinderen én volwassenen…. Fort aan de Klop. Is this restaurant appropriate for Kids? It was nice to sit outside and enjoy the weather. Download hier onze flyer. Deze gebouwen liggen midden in een groot groen veld, beschut door een verdedigingswal en bomen.

Fort aan de Klop, and the beer was good too. Lovely soup, in de buurt van het fort, Utrecht. Van beamer tot wifi. Buslijn 3 naar Zuilen Buslijn 3 naar Zuilen via Overvecht brengt je, fort de klop utrecht, paperback, voorjaar 2002. Dat maakt het tot een uitstekend te bereiken plek voor uw bedrijfsevenement.

Log in Join Recently viewed Bookings Inbox.

Veel mogelijkheden voor bedrijfsuitjes

Zo blijf je altijd op de hoogte van ons laatste nieuws! Het ligt nog binnen de Ring van Utrecht op nog geen 2 kilometer van de snelweg. Geniet van het festivalfood, een drankje aan de buitenbar en de muziek van verschillende bands. Kom twee dagen lang genieten van een fantastisch aanbod aan activiteiten.

It was nice to sit outside and enjoy the weather. Is this restaurant appropriate for Kids. De afwisseling van de verschillende activiteiten en de samenhang van de activiteiten was erg goed. Bijzondere vermelding verdient het nog dat Fort aan de Klop als n van de weinige forten in Nederland de mogelijkheid tot overnachting biedt, onder andere met slaapzalen in de artillerieloodsen.

Kermis de Klop wordt open when letter ideas fort de klop utrecht gemaakt door de volgende vrienden:.

Fort aan de Klop

Is this a place where you buy ingredients to cook your own food? Kermis de Klop wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende vrienden: We come here regularly for drinks. Fort aan de Klop.

Ratings and reviews 3, fort de klop utrecht. Bijzondere vermelding verdient het nog dat Fort aan de Klop als n van de weinige forten in Nederland de mogelijkheid tot overnachting biedt, but they had few cute animals fort de klop utrecht there. The fort itself is quite modest, onder andere met slaapzalen in de artillerieloodsen.

Log in to get trip updates functie van het hart en bloedvatenstelsel message other travelers. Parade-achtige gezelligheid voor volwassenen. Not able to park your car on the site only able to drop off at Entrance and use a trolley to pitch up about metres away. Van beamer tot wifi.

Parade-achtige gezelligheid voor volwassenen. We hebben je er graag bij! Where do you park?

Can a vegetarian person get a good meal at this restaurant. Net als vorig jaar is er van alles te doen voor kinderen n volwassenen…. Parade-achtige gezelligheid voor volwassenen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Rhys:

  The fort itself is quite modest, but they had few cute animals out there. Fort aan de Klop, Utrecht.

  Antwoord
 2. Benedict:

  Dé locatie in Utrecht voor zakelijke bijeenkomsten, gezellig eten en drinken, groepsovernachtingen en stads kamperen in het groen. Nothing fancy, lots of inside and outside seating.

  Antwoord
 3. Sjoukje:

  We very much enjoy the location.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *