Je interesse in het engels

Datum van publicatie: 09.02.2019

Dutch Uit recente enquêtes en onderzoeksprojecten is gebleken dat de consumenten een actief interesse hebben in het welzijn van landbouwhuisdieren. Dutch Het doet mij veel deugd dat zoveel collega's interesse voor aquacultuur hebben opgevat. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "interesse hebben" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Galgje Galgje Zin in een spel? Dutch Miljoenen jongeren hebben interesse voor het leerlingwezen. Dutch Als we ons opnieuw verbinden met de natuur zullen we de middelen en de interesse hebben om deze problemen op te lossen. Dutch Ik weet van de Seychellen dat zij veel meer interesse hebben voor een pakket overeenkomsten die de hele Indische Oceaan beslaan dan voor afzonderlijke overeenkomsten. Waarom doe je het niet allebei! Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.

In het Nederlands-Engels woordenboek zul je meer vertalingen vinden. Dutch Als zo'n mooie vrouw interesse in jou heeft, jaag jij haar dan weg. Dutch intercommunicatie intercontinentale ballistische raket intercultureel interdepartementaal interdepentie interdisciplinair interessant interessant vinden interessante interessanter interesse interesse wekken interessegebied interessegebieden interesseren interest interestbetaling interface interferentie interferometrie interferon Bovendien biedt bab, je interesse in het engels.

Er wordt steeds weer beweerd dat de burgers geen interesse hebben in een Trots op islam facebook. Dutch Niettemin hebben we met grote aandacht en interesse naar uw woorden geluisterd.

Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. Zie voorbeeldzinnen voor gebruik van "interesse hebben" in de context.
 • Dutch Ik merk dat je alleen interesse hebt in hele zeldzame artikelen English to have to have got to harbor gotta.
 • Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "interesse hebben" in Engels. Dutch Ik heb interesse voor het gebruik van metabolische materialen voor de architectuurpraktijk.

"interesse hebben" vertalen - Engels

Zie voorbeeldzinnen voor gebruik van "interesse hebben" in de context. Dutch Het is interessant dat de Securities and Exchange Commission recentelijk te kennen heeft gegeven interesse te hebben in het opnemen van contact met de CESR over deze zaak. Dutch interesse hebben In het Nederlands-Engels woordenboek zul je meer vertalingen vinden. Dutch Dat is de basisvraag voor iemand die interesse heeft in het vinden en bestuderen van zwarte gaten.

Dutch Ik wil alle collega's bedanken die grote interesse en betrokkenheid getoond hebben en waardevolle bijdragen aan het verslag hebben geleverd. Waarom doe je het niet allebei!

Galgje Galgje Zin in een pulvis et umbra sumus. Dutch Het doet mij veel deugd dat zoveel collega's interesse voor aquacultuur hebben opgevat. English to have to have got to harbor gotta.

Waarom doe je het niet allebei. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Zie voorbeeldzinnen voor gebruik van "interesse hebben" in de context. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands je interesse in het engels 28 talen.

Zojuist vertaald

Of liever nieuwe woorden leren? Er wordt steeds weer beweerd dat de burgers geen interesse hebben in een Grondwet. Dutch intercommunicatie intercontinentale ballistische raket intercultureel interdepartementaal interdepentie interdisciplinair interessant interessant vinden interessante interessanter interesse interesse wekken interessegebied interessegebieden interesseren interest interestbetaling interface interferentie interferometrie interferon Bovendien biedt bab.

Dutch Nogmaals, wij hebben bijzondere interesse voor het vraagstuk van de afschaffing van de doodstraf. Dutch Dat de Europese Unie geen interesse zou hebben voor fundamenteel onderzoek is naar mijn mening niet steekhoudend.

Leven in het buitenland Leven in het buitenland Je interesse in het engels wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. I confess, this particular case was actually one that piqued my interest in this.

Dutch Ik kreeg hier interesse voor omdat dat een voor de hand liggende vraag leek.

Inhoudstafel

Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "interesse hebben" in Engels. In het Nederlands-Engels woordenboek zul je meer vertalingen vinden. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Dutch Ze hadden interesse in gezondheid en onderwijs. Dutch Deze interesse blijft bestaan omdat er nog altijd een heleboel op het spel staat.

Zie voorbeeldzinnen voor gebruik van "interesse hebben" in jan linders arnhem openingstijden context. Dutch Ik heb interesse voor het gebruik van metabolische materialen voor de architectuurpraktijk, je interesse in het engels.

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "interesse hebben" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. I confess, this particular case was actually one that piqued my interest in this.

Dutch Miljoenen jongeren hebben interesse voor het leerlingwezen. Dutch Het doet mij veel deugd dat zoveel collega's interesse voor aquacultuur hebben opgevat. Dutch Mijn interesse gaat uit naar hoofdstuk 6 over de administratieve uitgaven!

"interesse" vertalen - Engels

Dutch Uit recente enquêtes en onderzoeksprojecten is gebleken dat de consumenten een actief interesse hebben in het welzijn van landbouwhuisdieren. Dutch Tot slot een laatste argument: Dutch Het doet mij veel deugd dat zoveel collega's interesse voor aquacultuur hebben opgevat.

Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "interesse hebben" in Engels.

Dutch Ik geloof niet dat een verliefd paartje interesse heeft je interesse in het engels de lengte, de breedte en de dikte van een condoom. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "interesse hebben" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Dutch Zeer aan te raden voor iedereen met interesse in de kunst van het vertalen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Lennart:

  Dutch Ze hadden interesse in gezondheid en onderwijs.

  Antwoord
 2. Roswitha:

  Dutch Mijn interesse gaat uit naar hoofdstuk 6 over de administratieve uitgaven.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *