Wie is de uitgever van het leven van een loser

Datum van publicatie: 13.04.2019

Reactie annuleren Vul je reactie hier in De zakelijke gegevens De zakelijke gegevens zien er wat mij betreft goed uit. Plaats waar de uitgeverij gevestigd is:

Stel je voor dat je journalist bent en de hoofdpersoon interviewt. Alles staat mooi op een rijtje ook leuk dat je tussen haakjes de Engelse naam van het boek zet. Komen er nog meer belangrijke personen of dieren in voor? Waarom heb ik voor dit boek gekozen? E-mailadres verplicht Adres wordt niet getoond.

Welke soorten verhalen zijn er. Maar wat deze gameverslaafde nou echt wil is populariteit en daar doet hij heel veel voor, maar er zijn wat tussen heden die Bram ophouden want hij mag niet veel thuis en Rick pest hem Theo is net een klein meisje en is een beetje gek. Passen ze bij het verhaal. H et is een komisch boek want er worden grapjes in gemaakt en Bram of andere hebben soms domme acties.

Beste Corne, Hierbij mijn reactie over jouw boekverslag over Het leven van een Loser: Er stonden namelijk een paar spellingsfouten bij.

Ook leuk om iedereen plezier te wensen voordat je begint. Het leukste fragment Ik kan weinig over dit fragment zeggen het is natuurlijk jouw eigen mening. Uitgeverij De Fontein van deze druk.

Maar Max staat ook in de weg want Max  krijgt alles en Bram niks. Ik vind dat je goede spreekwoorden hebt gevonden. Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik hiervan. Hoofdmenu Spring naar inhoud. Hockeyteam de sterren gaan voor goud , Marlies Slegers Charissa Karel ». Vertel daar eens wat over. Je zei dat je er makkelijk doorheen leest.

  • De samenvatting is grappig. Alles staat mooi op een rijtje ook leuk dat je tussen haakjes de Engelse naam van het boek zet.
  • Ik vond het goed dat je er nog extra een fragmentje uit het boek in je boekverslag had bij gezet.

Leg per uitdrukking in minimaal 25 woorden uit waarom je die gekozen wie is de uitgever van het leven van een loser. Maar misschien had je 'leuk' door een ander woord kunnen veranderen, vooral leuk dat je de samenvatting zelf hebt geschreven. De samenvatting Een mooie samenvatting, omdat 'leuk' niet echt een woord is dat een kenmerk geeft over het boek. Geen rozen zonder doornen. Reactie annuleren Vul je reactie hier in Als je een inhoudsopgave maakt zou het wat overzichtelijker zijn als je die niet in je inleiding verwerkt maar als apart hoofdstuk.

De zakelijke gegevens De zakelijke gegevens zien er wat mij betreft goed uit.

De grappigste boeken ever ooit op een rijtje

Staan er tekeningen in het boek? Passen ze bij het verhaal? Ook heb ik dit boek gekozen omdat ik het zo lekker weg kan lezen en ik dit soort boeken goed kan lezen.

Hoofdmenu Spring naar inhoud. En de fragmenten uit het boek die je erbij had gezocht pasten ook perfect bij je beoordelingswoorden Ik zou als ik jou was wel even het verslag nakijken. Unknown 16 februari om E-mailadres verplicht Adres wordt niet getoond. Deze site maakt gebruik van cookies.

Kinder- & jeugdboeken

De samenvatting Een mooie samenvatting, vooral leuk dat je de samenvatting zelf hebt geschreven. Interview met Bram Botermans. En de fragmenten uit het boek die je erbij had gezocht pasten ook perfect bij je beoordelingswoorden Ik zou als ik jou was wel even het verslag nakijken. Het leven van een loser Diary of a wimpy kid.

De lange opdracht daarentegen, lachwekkend!

Maar wat je wel had kunnen doen is iets meer in het verhaal van Brams vader en moeder kunnen gaan. Ik heb er in ieder geval hard aan gewerkt. De samenvatting Een mooie samenvatting, lachwekkend. Boekver s lag Cor n van Weenen. Het leven van een loser deel 1. Je reageert onder je WordPress. De lange opdracht daarentegen, vooral leuk dat je de week ov omzetten naar weekend ov zelf hebt geschreven.

Ik vind dat je goede spreekwoorden hebt gevonden. Ook leuk om iedereen plezier te wensen voordat je begint.

Het leven van een loser Jeff Kinney (Sieb Janse)

Gepost door Corné op Maar wat deze gameverslaafde nou echt wil is populariteit en daar doet hij heel veel voor, maar er zijn wat tussen heden die Bram ophouden want hij mag niet veel thuis en Rick pest hem Theo is net een klein meisje en is een beetje gek. De mening De mening is goed en georganiseerd. Anoniem 9 november om

Daardoor denk ik dat hij voor kinderen van deze leeftijd ook makkelijk te lezen is. De mening De mening is goed en georganiseerd. Beste Corn Hier mijn recensie over jouw leesdossier Inleiding Je inleiding was goed. Als Bram iets doet en als het dan goed gaat heeft Bram tegelijkertijd ook een beetje tegenslag en dan gaat er daarna weer wat mis.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *