Microfoon doet het niet bij fortnite

Datum van publicatie: 13.04.2019

Nee, ik bedoel dat ik wel gewoon geluiden hoor via mijn headset, maar niet via de microfoon, die er aan vast zit. Mic headset werkt niet Discussie in ' Hoofdtelefoons en headsets ' gestart door daanpinxter , 28 dec

Voor deze pagina is Javascript vereist. WhiteSnake , 29 dec Als ik de mic in de onboard aansluiting heb, dan herkent de pc 'm wel aangezien er in het volume scherm bij opnameapparaten dan staat dat die geconnect is en als standaardapp. Als ik de microfoon plug insteek hoor ik veel ruis. Als de microfoon op batterijen werkt, controleert u of de batterijen goed zijn geplaatst en goed functioneren.

Het is trouwens een    X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Series Dat laatste zou ik later even moeten testen, voor windows 8 64bit. Welkom op het Hardware. Ik blijf het ook heel vaag vinden, maar ik vraag me af of het effect kan hebben aangezien hij het bij de insteekkaart niet doet n bij de onboard kaart appartement costa brava te huur niet, maar zie op internet dat ook dat niet wil helpen.

Daarmee kunnen we de site verbeteren. Vervolgens drivers geinstalleerd nieuwste, microfoon doet het niet bij fortnite, en zal van 12.

Vervolgens drivers geinstalleerd nieuwste, voor windows 8 64bit. Mocht er nog iemand zijn met een idee, hoor ik het graag! Bedankt voor je reactie!
 • Wat ik ook wel eenkeer heb meegemaakt is dat de aansluitbusjes op een geluidskaart bleek te zijn verwisseld wat ik bedoel is dat de microfoon ingang misschien niet meer mic in is maar bv line in of uit is geworden klinkt gek maar probeer daarom ook eens een van de andere beschikbare aansluitbusjes op de geluidskaard om de mic te testen.
 • Info Forum Hier kun je terecht met al je vragen over computerhardware en consumentenelektronica.

Stap 2: De audiodriver bijwerken

Welkom op het Hardware. Vrageninfo Laatst bijgewerkt 25 november Views 1. De probleemoplosser begint met het controleren van de status van de audio-service. Wanneer de update is geïnstalleerd wordt een venster Windows is klaar met het installeren van de stuurprogrammasoftware voor dit apparaat weergegeven.

Klopt, Dat weet ik en dat staat allemaal goed.

Hoe tevreden bent u met deze reactie. Ik dacht dus dat deze kapot was totdat ik de headset aansloot op m'n laptop, net zo als hierboven. Helaas biedt dit nog geen oplossing. Is uw probleem hiermee opgelost.

Op dezelfde pc win7 gedraaid dual bootwaarbij hij prima werkt, deze een iets kleiner.

Weet jij het antwoord?

Ga naar tabblad Audio. Wat heb ik geprobeerd? Selecteer het apparaat waarvoor u problemen wilt oplossen en klik op Volgende.

Javascript is in deze browser uitgeschakeld. Je naam microfoon doet het niet bij fortnite e-mailadres:. Het lijkt nu immers niet aan de headset te liggen en ook niet aan de hardware. Klik met de rechtermuisknop op een leeg gebied in het venster Geluid? Dat laatste zou ik later even moeten testen, maar ik vraag me af of het effect kan hebben aangezien hij het bij de insteekkaart niet doet n bij de onboard kaart ook niet.

Hardware.Info Magazine

De geluidsinstellingen configureren in Windows Microfoonproblemen worden mogelijk veroorzaakt door een onjuiste instelling in Windows. Als ik de mic in de onboard aansluiting heb, dan herkent de pc 'm wel aangezien er in het volume scherm bij opnameapparaten dan staat dat die geconnect is en als standaardapp. Er zou toch een manier moeten zijn om de on-board soundcard volledig uit te zetten. Scheid namen met een komma.

Je naam of e-mailadres:

 • Is het verstandig om de kaart uit zijn pci-e slot te halen bijv?
 • Gebruik deze functie om problemen met de microfoon op te lossen.
 • Maar daarna moet je ook in Skype instellen welke microfoon je gebruikt want zeker nu je meerdere kaarten geprobeerd hebt vermoed ik dat in Skype zelf niet de goede ingang geselecteerd is.
 • De audiodriver bijwerken Een oud audiostuurprogramma kan veroorzaken dat uw microfoon niet correct functioneert.

Het plugje in een ander aansluitbusje stoppen heeft geen effect. Ga dat eens proberen met die ccleaner. Daarmee kunnen we de site verbeteren? Roel31 dec Klik met de rechtermuisknop op de naam van microfoon doet het niet bij fortnite geluidshardware en selecteer vervolgens Stuurprogramma's bijwerken. Mijn microfoon werkt opeens niet meer op mijn pc. Ik heb nu immers ook heel wat opname app.

Comments • 43

Voer de geavanceerde stappen voor het oplossen van problemen uit in HP pc's - Geavanceerde probleemoplossing voor microfoons Windows 10, 8. Bij de sound devices staat trouwens nog meer: In de bios kan ik de onboard kaart niet vinden, in devices uitgeschakeld, geen effect. Zoek alleen in dit topic Zoek alleen in dit forum Resultaten weergeven als topics.

Klik met de rechtermuisknop op de naam van de geluidshardware en selecteer vervolgens Stuurprogramma's bijwerken. Ja, ik heb de test gedaan, а затем установите Flash.

Ik heb nu immers ook heel wat opname app.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Phebe:

  De volumeknop moet worden weergegeven als een blauwe luidspreker. Je moet beter in je Instellingen van je geluidskaart kijken, waarschijnlijk staat hij op "Opnemen van wat men hoort" Kijk ook goed naar de instellingen bij Skype, sluit anders de Mic aan op je Onboard, en kijk of Skype dan die kan kiezen.

  Antwoord
 2. Ayan:

  Hoe tevreden bent u met deze reactie? Nu vroeg ik mij af of het evt.

  Antwoord
 3. Carli:

  Heeft iemand een idee wat ik het beste kan doen om weer enkel de onboard instellingen te gebruiken aangezien ik daar ook mijn optical van gebruik?

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *