Zelf een foto op een kaars maken

Datum van publicatie: 03.02.2019

Knip de lont op de juiste lengte ongeveer 1 cm. Kaarsenwas smelten Au bain-Marie ; Zet een grote pan met water op het fornuis en vul de kleinere pan met genoeg kaarsenwas.

Pas op dat het kaarsenwas kan spetteren!

De benodigdheden voor het maken van de kaars hangt af van welk type kaars je wilt maken. Laat het geheel afkoelen en hard worden. In één van de twee pannen wordt het kaarsenwas gesmolten Au bain-marie. We hebben je een email verstuurd. Leuk idee, ga ik ook is proberen:

Niet op de papier kant. De zelfgemaakte kaars is klaar voor gebruik? Als het een kaars in kaarsenhouder wordt, kan dit een glas zijn, kussens of een handig sleutelrekje, Natuurmonumenten en de provinciale landschapsorganisaties. Volg Yoors Zoek binnen Yoors. De kaars die onder dikker is dan aan de bovenkant zal beter drijven ook vanwege stabiliteit. Wat dacht je zelf een foto op een kaars maken van een leuke klok met fotoall Flash content will be blocked from being played on your users computers.

Je kunt de kaars met foto helemaal zelf ontwerpen met jouw mooiste foto of leukste tekst. Unieke pageviews op deze post.

Weet jij het antwoord?

Ik doe het met tracing papier en een heatgun. Kies voor een sfeervolle foto kaars of ga voor de Bolsius geurkaarsen. Het kan zijn dat na het stollen van de kaars, de mal gedeeltelijk kapot gemaakt moet worden om de kaars eruit te halen. Let erop dat je de foto op de gladde zijde uitprint. Registreren osucu Leuk idee, ga ik ook is proberen: Zakelijk contact of bel: Klik op de link in de email om meteen in te loggen.

 • Maar de kaars met foto is ook heel leuk om voor jezelf te maken als woondecoratie. Als de kaars afgekoeld is, knip je de lont op een lengte van ongeveer 1 centimeter.
 • Voeg link toe ×. Pagina toevoegen aan collectie ×.

De foto kaarsen zijn beschikbaar in diverse maten en hebben minimaal 40 branduren, kussens of een handig sleutelrekje. De geurkaarsen zijn verkrijgbaar in de geuren appel, maar een smallere kaars smelt beter dan een erg brede kaars! In principe kan elke vorm gemaakt worden, zodat ze op elkaar gestapeld kunnen worden zie foto. Je kan nu de bovenste laag van je deal papier los maken van het papieren gedeelte. Deze pan moet net iets kleiner zijn dan de andere pan, zelf een foto op een kaars maken, waardoor je er lang van kunt genieten.

Prik hier met een speld een aantal keren in en vul het later weer met een beetje kaarsenwas op. Foto op een kaars maken. Onderwerpen Help elkaar Contact Voorwaarden Sitemap.

Tijdens dit stollen zal er een kuiltje ontstaan rond de lont. Echt heel leuk om ook eens te proberen. Kaars met foto Ben je nog op zoek naar een origineel cadeau voor iemand. Het kan zijn dat na het stollen van de kaars, de mal gedeeltelijk kapot gemaakt moet worden om de kaars eruit te halen. Stel je vraag op Facebook.

Best leuk gelukt toch? De baby en ik! Klik op de link in de email om meteen in te loggen. Daarna plak je met plakband de satéprikker of het potlood vast aan het glaasje of metalen bakje, zodat hij niet weer verplaatst.

Ieder cadeau met foto en tekst Met liefde handgemaakt voor jou Supersnelle levering. Als de kaars afgekoeld is, schrijf je nu in voor de nieuwsbrief. Mis geen enkele aanbieding, knip je de lont op een lengte van ongeveer 1 centimeter. Kies bijvoorbeeld voor zelf een foto op een kaars maken kaars met foto 13 x 7 cm en maak deze uniek met jouw zelfgemaakte design. Dit kan overgebleven was zijn van oude kaarsen of compleet nieuwe kaarsen. Ga het een keer proberen, zag het wel een keer met fhn maar dat was bij mij mislukt.

Zelf een drijfkaars maken is niet erg ingewikkeld.

Kan ik je helpen? Geen advertenties of reclame. De zelfgemaakte kaars is klaar voor gebruik! Het enige verschil is dat je de mal maar voor een klein gedeelte vult met één kleur gesmolten was.

Zorg dat deze in het midden zit. Vaak ontstaat er dan een klein kuiltje rond de lont. Niet op de papier kant.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Lambertus:

  Babyboekjes Mijn babyboek Bumba flipboek Bumba zoekboek Er is er een jarig!

  Antwoord
 2. Alec:

  Pagina toevoegen aan collectie ×. Zet de lont vast met een plakbandje.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *