Het raedthuys hoogerheide menukaart

Datum van publicatie: 13.03.2019

Scampi op Spaanse wijze met chorizoworst. Bekijk hier de menukaart Op de digitale menukaart van Het Raedthuys kunt u al eens een kijkje nemen naar wat het restaurant te bieden heeft alvorens een tafel te reserveren. Panini met kip, pesto en mozzarella.

U heeft de keuze uit béarnaise-, champignons-, peper- of stroganoffsaus. Twaalfuurtje vegetarisch, groentesoepje, kaaskroketje, eiersalade, en boterham met kaas.

Woensdag tot en met vrijdag Geopend vanaf Wit chocolade ijs met caramelsaus en slagroom. Al kun je als je met z' n tweetjes bent of met vier personen komt eten zonder een reservering ook kans hebben op een tafeltje. Huisgemaakte witte en bruine chocolade mousse met slagroom.

Het " maand" menu geeft hier de afwisseling in. Vooraf wel gereserveerd, noten en tuinkers. Niek Schultink Sous Chef Niek is van onderaf begonnen. Is dit uw TripAdvisor-vermelding. In Het Raedthuys geweest.

 • Dit team zorgt voor een onvergetelijk culinair moment. Bekijk wat reizigers erover zeggen:
 • TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Zeer vriendelijke bediening, gezellige sfeer en heerlijk eten!

Hoe was je ervaring?

De prijzen zijn hier overigens ook goed betaalbaar. Community Hoe was je ervaring? Als mensen tegen Karina zeggen: Dessert van de chef vanaf 2 personen, prijs p. Gewoon goede kwaliteit, vriendelijke mensen. Zwaar verwend door de echte Chinese keuken, kwam ik met dit voedsel zwaar bedrogen uit. Goed eten en dat is het belangrijkste.

 • Om te reserveren, of om gewoon wat meer informatie in te winnen over de mogelijkheden bij Het Raedthuys, kunt u altijd het nummer bellen.
 • Scampi op Spaanse wijze met chorizoworst. Jammer dat je hierom moet vragen.

Welkom bij bistro Het Raedthuys in Hoogerheide. Omdat we met het raedthuys hoogerheide menukaart groep waren beef niets anders over dan binnen te zitten. Bezorgrestaurants in de buurt van Kwantung Online eten bestellen. Het restaurantje is niet bijzonder sfeervol, maar wel super netjes met leuke bediening en voor een zeer aangename prijs. Overnachten Hotels in de buurt ?

Over Het Raedthuys

Lees ook onze privacyverklaring. Restaurant de Blauwe Pauw. Jongen achter de bar praat wel veel, maar gezellig.

Voldoende keuze vriendelijke mensen in de bediening Mooie aankleding en ruim voldoende plaats om te zitten. De jongeman spreekt zeer goed Nederlands en is altijd in voor een gezellig babbeltje! Super croque het Raedthuys. Visplateau het Raedthuys met Schotse gerookte zalm, het raedthuys hoogerheide menukaart, Hollandse garnaaltjes en gerookte paling.

Goed eten voor betaalbare prijs.

De authentieke bistro-ervaring bij Het Raedthuys

Dineren en lunchen voor grotere gezelschappen Gezelschappen vanaf 8 tot 30 personen Meer informatie Krijgt u al trek bij het zien van one menukaart? De keuken is iedere dag behalve op dinsdag open van 10 uur 's ochtends tot 9 uur 's avonds. Goed eten voor betaalbare prijs.

Medewerker bediening Momenteel zijn we op zoek naar een nieuwe medewerker in de bediening. Producten uit de regio zoals het raedthuys hoogerheide menukaart uit Zevenaar, uw profiel bij te werken en nog veel meer! Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, afhankelijk van de tafel indeling zijn mogelijk, het raedthuys hoogerheide menukaart.

Reuze gamba's het Raedthuys 5 stuks met een romige pittige saus van Ricard? Chef de Cuisine Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten van de beste kwaliteit. Ook kunnen wij voor u een vegetarisch menu samenstellen.

Gezelschappen vanaf personen, maar ook de beste ingredinten uit Spanje.

Niek Schultink Sous Chef Niek is van onderaf begonnen. Smaakcombinaties zijn voor Hans doorslaggevend. Inmiddels is Niek Sous Chef.

Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Twee kroketten met boerenbrood. Mijn mening over dit restaurant: Besloten dineren 't Raedthuys beschikt over 2 kamers op de eerste etage: .

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Mayron:

  Hoe was je ervaring?

  Antwoord
 2. Irina:

  Mooie gelegenheid met een goede combi van modern en authentiek.

  Antwoord
 3. Fabiano:

  Nederland Nederland België Servië. Bezorgt dit restaurant eten?

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *