Hoe werkt mijn studenten ov

Datum van publicatie: 12.04.2019

Je koppelt je studentenreisproduct aan je kaart via studentenreisproduct. Waar kan je je OV-chipkaart activeren? OV-chipkaart activeren Een OV-chipkaart moet je doorgaans activeren voor het eerste gebruik, bijvoorbeeld als je een abonnement hebt.

Dan kun je recht hebben op het studentenreisproduct. Wanneer je een OV studentenkaart krijgt omdat je bent gaan studeren, zal je deze chipkaart eerst moeten activeren. Waar kan je je OV-chipkaart activeren? Voor bijvoorbeeld je werkgever of de Belastingdienst. Er zijn een aantal situaties waarin je je OV-chipkaart zal moeten activeren, bijvoorbeeld als je een OV studentenkaart hebt of als je een kortingsabonnement op je chipkaart wil hebben. Delen van de website kunnen hierdoor niet goed reageren.

Je kan trouwens gratis wisselen tussen een week of een weekend OV-chipkaart, maar dit kan wel maar maximaal twee keer per jaar.

De online OV-reishistorie is een overzicht van de reizen en transacties die je met je persoonlijke of anonieme OV-chipkaart maakt. Voor bijvoorbeeld je werkgever of de Belastingdienst. Dit kan enkele dagen duren! Na het koppelen haal je het studentenreisproduct op bij een automaat, hoe werkt mijn studenten ov.

Het is niet mogelijk om een langere periode dan een maand te selecteren.

Je kunt zelf de periode kiezen waarover je transacties wilt zien.
 • Wil je een overzicht van een langere periode dan een maand? Je krijgt dan het gewenste product week of weekend op je OV-chipkaart en een kortingsabonnement voor het moment dat je niet gratis kan reizen.
 • Als je een kaart hebt gekoppeld aan je account, dan zie je meteen alle transacties die je hebt gemaakt tot 18 maanden terug.

Wat hebt u nodig?

OV-chipkaart activeren Een OV-chipkaart moet je doorgaans activeren voor het eerste gebruik, bijvoorbeeld als je een abonnement hebt. Heb je een OV-chipaccount met een gekoppelde kaart? In een aantal stappen ben je klaar om te reizen met het openbaar vervoer: Dan heb je automatisch toegang tot je OV-reishistorie.

Waar kan je je OV-chipkaart activeren? Dit kan bijvoorbeeld een week zijn of een maand. Automatisch opladen OV-chipkaart activeren Indien je ervoor kiest om je persoonlijke OV-chipkaart automatisch te laten opladen , moet je dit activeren bij een ophaalautomaat voor de OV-chipkaart.

 • Vraag het studentenreisproduct aan via DUO. Uw browser ondersteunt geen javascript.
 • Je leest hier hoe je een declaratieoverzicht maakt. Maak dan meerdere overzichten.

Wanneer je niet je OV-chipkaart activeert zullen de abonnementen op de Hoe werkt mijn studenten ov niet werken, staat je studentenreisproduct klaar op de ophaalautomaat. Er zijn een aantal situaties waarin je je OV-chipkaart zal moeten activeren, bijvoorbeeld als je een OV studentenkaart hebt of als je een kortingsabonnement op je chipkaart wil hebben. Je koppelt je studentenreisproduct aan je OV-chipkaart via studentenreisproduct.

Nadat je hebt gekoppeld, om de transacties naar ons door te sturen. Dan kan het zijn dat het langer duurt voordat je de transacties ziet, hoe werkt mijn studenten ov. Bussen moeten eerst op hun standplaats komen, waardoor je mogelijk niet kunt reizen of niet kunt profiteren van de kortingen waar je recht op hebt door je abonnement.

Aanvragen hbo of universiteit

Je kunt zelf aanvinken welke transacties je terug wilt zien in een declaratieoverzicht. Het is niet mogelijk om een langere periode dan een maand te selecteren. Een OV-chipkaart moet je doorgaans activeren voor het eerste gebruik, bijvoorbeeld als je een abonnement hebt.

Overslaan en naar de algemene inhoud gaan.

Alle vervoerders in Nederland doen mee moderne slavernij in nederland dit overzicht.

Na het koppelen haal je het studentenreisproduct op bij een automaat. In een aantal stappen ben je klaar om te reizen met het openbaar vervoer: Wanneer je niet je OV-chipkaart activeert zullen de abonnementen op de OV-chipkaart niet werken, waardoor je mogelijk niet kunt reizen of niet kunt profiteren van de kortingen waar je recht op hebt door je abonnement.

OV studentenkaart activeren Wanneer je een OV studentenkaart krijgt omdat je bent gaan studeren, zal je deze chipkaart eerst moeten hoe werkt mijn studenten ov.

Haal het studentenreisproduct op bij een ophaalautomaat Na het koppelen haal je het studentenreisproduct op bij een automaat!

Zomerperiode

Dan kun je recht hebben op het studentenreisproduct. Vanaf dan gaat je week- of weekendabonnement in. Het kan voorkomen dat de vervoerder waarmee je gereisd hebt nog geen transacties heeft doorgestuurd, bijvoorbeeld wanneer er werkzaamheden zijn aan het systeem.

Je koppelt je studentenreisproduct aan je OV-chipkaart via studentenreisproduct. Dan heb je automatisch toegang tot je OV-reishistorie.

Redelijk veel OV-chipkaart automaten hebben tegenwoordig deze functie. Een OV-chipkaart moet je doorgaans activeren voor het eerste gebruik, bijvoorbeeld als je een abonnement hebt. Overslaan en naar de algemene inhoud gaan. Dan heb je automatisch toegang tot je OV-reishistorie, hoe werkt mijn studenten ov.

In Mijn DUO nieuw venster lees je wanneer dat is. Nieuwe student Met het studentenreisproduct reis je gratis of met korting met het openbaar vervoer van en naar je opleiding. Indien je ervoor kiest om je persoonlijke OV-chipkaart automatisch beste nespresso cups albert heijn laten opladenmoet je dit activeren bij een ophaalautomaat voor de OV-chipkaart.

Laatste nieuws

Bussen moeten eerst op hun standplaats komen, om de transacties naar ons door te sturen. Het kan voorkomen dat de vervoerder waarmee je gereisd hebt nog geen transacties heeft doorgestuurd, bijvoorbeeld wanneer er werkzaamheden zijn aan het systeem. Het is niet mogelijk om een langere periode dan een maand te selecteren. Vragen en antwoorden over Mijn OV-chip.

Je koppelt je studentenreisproduct aan je OV-chipkaart via studentenreisproduct. Maak dan meerdere overzichten. Je kunt zelf de periode kiezen waarover je transacties wilt zien.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Hafid:

  Nog geen transacties Het kan voorkomen dat de vervoerder waarmee je gereisd hebt nog geen transacties heeft doorgestuurd, bijvoorbeeld wanneer er werkzaamheden zijn aan het systeem. Als je instapt, check je in.

  Antwoord
 2. Almer:

  Vragen en antwoorden over Mijn OV-chip.

  Antwoord
 3. Ginette:

  Het gebruik van Mijn OV-reishistorie is niet mogelijk met een Bedrijvenkaart.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *