Mascha feoktistova en gregor

Datum van publicatie: 13.04.2019

Alles wat ik vertel in mijn video's is mijn eigen mening en is bedoeld als entertainment. Vlog is de trouwvlog.

Hoe vind je het idee dat er straks allerlei meiden rondlopen met de door jouw ontworpen valse wimpers? Man Cave Welkom op het youtube channel Beautygloss!

Daarnaast heb ik ook dagelijks gevlogd om mijn dag heen, check de vlogs op mijn kanaal Vloggloss! Michelle van Studio Memoire Studiomemoire Credits weddingplanner: Ben of ken jij een echte gogetter die het verdient om in deze rubriek te staan? Als er beautyproducten voorkomen in mijn video's dan is de kans groot dat ik ze toegestuurd heb gekregen van merken - als ik betaald ben om iets te laten zien staat het altijd in de beschrijving: Meisje gaat helemaal los tijdens balletles.

Omdat op maandag wat extra inspiratie altijd welkom is. Mail naar info teteatete. Connect to YouTube No thanks!

Ik heb op Beautygloss 4 andere video's opgenomen over onze bruiloft:. Je bent n van de meest succesvolle blogg ers van Nederland! Mascha feoktistova en gregor vind het bijzonder dat ik dit heb mogen doen en dat ze echt met mijn ontwerp lopen.

Ik heb op Beautygloss 4 andere video's opgenomen over onze bruiloft:
 • Afgelopen vrijdag lanceerde ze haar eigen valse wimperlijn met een te gek feestje in Amsterdam.
 • En als klap op de vuurpijl werd ze zelf onderwerp van landelijk nieuws toen ze één dag later ten huwelijk werd gevraagd door haar vriend Gregor. Mail naar info teteatete.

Voeg de video op uw site toe met de hierboven genoemde code. Meisje gaat helemaal los tijdens balletles.

Afgelopen vrijdag lanceerde ze haar eigen valse wimperlijn met een te gek feestje in Amsterdam. Dus je moet een beetje lef hebben en hopen dat kijkers en het leuk vinden. Het zijn spannende tijden voor beautyblogger Mascha.

 • Voeg de video op uw site toe met de hierboven genoemde code.
 • Close Upload Subtitles Login to upload subtitles.

Ik ben Mascha Feoktistova en maak beautyvideo's op mijn kanaal Beautygloss, mascha feoktistova en gregor. Zo kwamen ze bij mij terecht, ik ben namelijk echt een wimperfan. Michelle van Studio Memoire Studiomemoire Credits weddingplanner: Sherida Spitse over zware stem: Mijn nieuwe boek 'Happy Love Life' over mijn relatie met Gregor is nu te koop.

Man zet val voor muisje, krijgt medelijden en belt dierenambu­lan­ce

Log in Doorgaan met Facebook Doorgaan met Google. Mijn nieuwe boek 'Happy Love Life' over mijn relatie met Gregor is nu te koop! Alle recente zoekopdrachten zullen verwijderd worden. Én omdat er zoveel toppers zijn die het aandurven hun dromen na te jagen.

Dit kan ook moeilijk zijn, want je moet altijd vooruit denken. Michelle van Studio Memoire Studiomemoire Credits weddingplanner: Vergeet je niet te abonneren. Credits - Video is gemaakt door 'A Beautiful Day' http: Hier vind je iedere zaterdag een nieuwe beautyvideo en doordeweeks komen er vaak extra video's online zoals TAGs, mascha feoktistova en gregor en meer?

Omdat op maandag wat extra inspiratie altijd welkom is.

Jerrel Baumann's Last Tweets

Afgelopen vrijdag lanceerde ze haar eigen valse wimperlijn met een te gek feestje in Amsterdam. Hoe vind je het idee dat er straks allerlei meiden rondlopen met de door jouw ontworpen valse wimpers?

Mijn nieuwe boek 'Happy Love Life' over mijn relatie met Gregor is nu te koop! Check ook mijn vlogkanaal waar ik iedere dag een vlog plaats! In het make-up tasje van Iris juni 22, at 4:

 • Op deze manier verschijnt iedere dag automatisch de nieuwste Beautyvideo op je youtube pagina.
 • Daarnaast heb ik ook dagelijks gevlogd om mijn dag heen, check de vlogs op mijn kanaal Vloggloss!
 • Op deze manier verschijnt iedere dag automatisch de nieuwste Beautyvideo op je youtube pagina.
 • Beautygloss en gregor De cadeautjes voor de gasten hebben we gekregen van Dior, daarvoor dank:

Man Cave Welkom op het youtube channel Beautygloss. Voor wie Mascha nog niet kent mocht mascha feoktistova en gregor onder een steen geleefd hebben de afgelopen jaren: Ik heb op Beautygloss 4 andere video's opgenomen over onze bruiloft: Beautygloss en gregor De cadeautjes voor de gasten hebben we gekregen van Dior, daarvoor dank: Kinderen voor Kinderen - Fitlala Officile Koningsspelen clip.

Close Upload Subtitles Login to upload subtitles, mascha feoktistova en gregor. In was ik zelf op zoek naar filmpjes op YouTube met make-up tutorials in het Nederlands en dat was er toen nog niet.

Daar komt de bruid

Maar ik wil nog véél meer doen, heb zoveel ambities wat dat betreft! Got a YouTube account? Rapporteer deze video Selecteer een probleem.

Maschagloss Foefs youtube kanaal: ? Vlog is de trouwvlog. Shop Beautygloss goodies hier.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

 1. Jolan:

  Contribute Add a new language! In was ik zelf op zoek naar filmpjes op YouTube met make-up tutorials in het Nederlands en dat was er toen nog niet.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *