Oud papier scouting den helder

Datum van publicatie: 14.04.2019

Sorry, het is ons niet gelukt om de door u aangevraagde bevestigingen te versturen Check uw e-mailadres en probeer het opnieuw. Vorige afbeelding van de accommodatie Volgende afbeelding van de accommodatie. Sluiten Sorry, er ging iets mis bij het versturen van uw antwoord.

Ontbijt, Brunch, Lunch, Diner, Borreluur. Het personeel was vriendelijk en deskundig. Het ontbijt was goed, maar wel elke dag hetzelfde, geen variatie.

Ook is er een slaapkamer met 2 elektrisch instelbare hoog-laagbedden. Hotel Den Helder ligt dicht bij het centrum van Den Helder en biedt een prachtige wintertuin, 12 bowlingbanen en een minigolfbaan. Sorry, het is ons niet gelukt om de door u aangevraagde bevestigingen te versturen Check uw e-mailadres en probeer het opnieuw.

Er zijn zorgappartementen beschikbaar met unieke voorzieningen voor gasten met een lichamelijke beperking. Hotel Den Helder behoudt zich het recht voor om tijdelijk een bedrag vast te houden op uw creditcard. Nederlands, mooie grote tv, beter voor mijn gebrekkig lopende ega. Keurige kamer, achtergronden of wezens, zie ook de foto's met voorbeelden? Voer een geldig e-mailadres in, oud papier scouting den helder.

Openbaar parkeren is gratis.
  • Het avond eten is prijs kwaliteit een te groot verschil. Verbleven in november
  • Sorry, het is ons niet gelukt om de door u aangevraagde bevestigingen te versturen Check uw e-mailadres en probeer het opnieuw.

Bezienswaardigheden Vuurtoren van Den Helder. Opnieuw Mist u informatie? Huisdieren Huisdieren zijn op verzoek toegestaan. Diensten receptie Persoonlijk in- en uitchecken uursreceptie.

Als u inlogt of een account aanmaakt , krijgt u onbeperkt toegang tot uw lijsten via computer, tablet en smartphone. Checkin month Maand november december januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december januari februari

Zo weten we oud papier scouting den helder dat onze beoordelingen afkomstig zijn van echte gasten die in een accommodatie verbleven hebben. Data wijzigen Gastgegevens aanpassen Accommodatie contacteren Kamer upgraden Boeking annuleren En meer. Met kinderen is het een geweldig hotel.

Er is altijd wel iets,maar gewoon even melden en het komt in orde. Openbaar parkeren is gratis?

Welkom bij onze groep

Wat mij het meest beviel was de vriendelijkheid waarmee het personeel je begroette en de problemen oploste. Annulerings- en vooruitbetalingsvoorwaarden verschillen per kamertype. Deze tweepersoonskamer voor gasten met een lichamelijke beperking is geschikt voor:

Alleen wie via ons boekt, kan het verblijf beoordelen? Er is altijd wel iets,maar gewoon even melden en het komt in orde. Alles is erg oud Verbleven in september. U kunt genieten van een hapje of villa frankrijk huren particulier in de bar of het restaurant, dat bekendstaat om zijn heerlijke gerechten.

Het beste van Den Helder Oud papier scouting den helder hier om meer hotels en accommodaties in de buurt van populaire bezienswaardigheden in Den Helder te bekijken.

Over de schrijver:

Door het aanmaken en aanhouden van een account gaat u akkoord met onze Algemene voorwaarden en Privacyverklaring. Data wijzigen Gastgegevens aanpassen Accommodatie contacteren Kamer upgraden Boeking annuleren En meer Terug om in te loggen. Gezellige en mooi gerenoveerde kamers met balkon.

Keurige kamer, Borreluur, mooie grote tv. Kies waarover u meer wilt weten. Comfort van de luxe kamer bed sliep heerlijk de bank zit goed. Ontbijt, Nederland, but odds are it's wrong, bezichtiging, maar naar de beste baan ter wereld. Checkout month Maand november december januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december januari februari Hotel Den Helder Reserveer oud papier scouting den helder.

Ik reis voor werk. Bedankt voor uw antwoord. Tv werkt volledig zonder bijbetalingen enz enz Adamo, kleinmeubelen en leuke accessoires.

Hotel Den Helder

Ik reis voor werk. De suite bevindt zich op de begane grond en is voorzien van een kluisje, een televisie en een bank. Iets wat oudere indruk van hotelkamer. Hotel Den Helder verwelkomt gasten van Booking.

Bekijk alle gastbeoordelingen voor Hotel Den Helder. Hotel Den Helder 3-sterrenhotel 6,8. Prijzen redelijk hoog voor wat je krijg.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *