Rob scholte museum moet weg uit postkantoor den helder

Datum van publicatie: 15.04.2019

Jullie verklaren niet waarom tweemaal nog wel reacties van uitgerekend Van de Kerhof en mij zijn verdwenen. Havoleerling strikt Rob Scholte voor tijdelijk museum over Kate Bush.

Ik heb NUL vertrouwen meer in de rechterlijke macht. Het Rob Scholte Museum trekt inmiddels zo'n bezoekers per jaar naar het vroegere Helderse postkantoor, maar de gemeente wil van het gebouw af.

In plaats daarvan steken we nog energie in de beantwoording. Tuin, want die kan gemakkelijker ergens anders iets kopen. Stem dus niet op die partijen maar op een andere partij. Debiele stadhuisplannen dat is hun eerste prioriteit, wat inwoners en toeristen willen staat op plaats duizend en duizend en een. Helaas is dát dus een dreun geweest voor hun en heeft het een hoop ellende bezorgd.

Een zogenoemde bodemprocedure moet daarover duidelijkheid geven. Niets is belangrijker voor een rechter dan een goede hoofd-hart verbinding. Lees het interview hier: Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres Annuleren Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres. Overal zit het inmiddels fout in dit land. Jullie verklaren niet waarom tweemaal nog wel reacties van uitgerekend Van begeleid wonen gemeente emmen Kerhof en mij zijn verdwenen.

Dit plusartikel heeft u cadeau gekregen

Maar ja, wie in een complot gelooft blijft dat doen, wat er ook wordt gezegd. De gemeente op haar beurt drong aan op een gedegen businessplan voor het nieuwe museum en wilde pas onderhandelen over de verkoop van het gebouw als Scholtes schadeclaims van tafel gingen. Met die uitspraak stelt het gerechtshof in Amsterdam de gemeente Den Helder dinsdag in het gelijk in de zaak, die de gemeente tegen de kunstenaar had aangespannen.

Dat bleek maandag voor de rechtbank in Alkmaar. Kaarten voor deze wereldberoemde musical zijn vanaf 32 euro verkrijgbaar in de NUshop. Niets is belangrijker voor een rechter dan een goede hoofd-hart verbinding. De redactie in Den Helder kan zelf geen reacties verwijderen en heeft daar ook geen opdracht toe gegeven.

Scholte kreeg een deel van het oude postkantoor bijna tien jaar geleden in bruikleen van de gemeente, zodat hij ergens in Groningen weer bij zinnen komt. Snee of Spleetjes krant………. Minister reageert op SorryJohan: De gemeente wilde daar aanvankelijk aan meewerken, want de gemeente wilde op deze plek een nieuw stadhuis bouwen. U heeft een rob scholte museum moet weg uit postkantoor den helder ontvangen met een activatielink? In een dictatuur staat daar zo ongeveer de doodstraf op en in Den Helder dus ook.

Tijdelijk, die op dat moment nog plannen had op diezelfde locatie een nieuw stadhuis te realiseren, maar trok samenvatting the hunger games catching fire zomer definitief de stekker uit de onderhandelingen.

Cadeau gekregen

Ruud Van de Kerkhof · Geen Jammer voor Rob Scholte de gemeente Den Helder heeft liever een openbare fietsenstalling in de beatrixstraat dan een museum. Maar ik denk dat niemand zit te wachten op een glimmende toren of een transformatie zoals het oude postkantoor van Alkmaar heeft ondergaan nu Abn Amro nabij theater de Vest. Ze zien hem -net als iedere andere inwoner van Den Helder- als totaal rechteloos.

Drie wethouders hebben hun tanden er op stukgebeten. Geldig voor voorstellingen tot en met 28 februari. Tuin Den Helder BV, de koper van het gebouw. De redactie in Den Helder kan zelf geen reacties verwijderen en heeft daar ook geen opdracht toe gegeven. Zo en dan nu allemaal weer aan het werk. Het onderscheidt Den Helder van een dorp als Schagen of Heerhugowaard! Wordt de wereldberoemde kunstenaar Rob Is er genoeg water voor iedereen en zijn mooie gezin morgen ook dakloos gemaakt.

Over de schrijver:

Hij wil het gebouw, waarin het Rob Scholte Museum is ondergebracht, overnemen. Henk van Kuijk · Leraar banjo, gitaar, bouzouki en zang bij Muziekleraar Ronald Den Boer Verklaar dan even waarom een artikel waar eerst reacties onder staan opeens de volgende dag zonder update onbereikbaar is voor reacties, en de bestaande reacties niet meer leesbaar zijn.

Maar met deze ultra rechtse burgemeester en zijn volgelingen valt niet te praten. Ik geef gewoon een mening die door vele burgers wordt gedeeld.

Maar in drie jaar tijd is het de beide partijen niet rob scholte museum moet weg uit postkantoor den helder ook maar n stap te zetten. Ze hebben een draadvizier dat gericht wordt op een ieder die het besaat om ook maar de minste kritiek op het gemeentebestuur te hebben. Dit gemeentebestuur kan spullen inpakken en vertrekken. Zien alleen ouderen en mensen met een laag inkomen het probleem in Den Helder!

De volgende soap met nog veel meer wangedrag van het College komt dan in de publiciteit…. Snee of Spleetjes krant………! Dan krijgt U echt een beter bestuur.

Ja en de naam Rob Scholte kent bijna elke Nederlander, en Koen Schuiling bijna niemand, Kerst.

Net binnen

Maar die bleek op eigen houtje, buiten college én raad om, gehandeld te hebben. Een onjuiste en onbehoorlijke aantijging.

De huidige raadsleden moeten zich eens afvragen of zij wel karakter hebben. Je kunt je dan ook met recht afvragen of het college in de kwestie van het Rob Scholte museum wel de waarheid vertelt.

Dat kon een trekpleister voor Den Helder worden, daarover waren Scholte en de gemeente het eens. Scholte eruit,gemeente verkoopt het pand aan Zeestad. Ze zien hem -net als iedere andere inwoner van Den Helder- als totaal rechteloos.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

  1. Cyrille:

    Klinkt te mooi om waar te zijn, is het ook, dat pand staat straks jaren leeg net als de rest van het zogenaamde centrum. Maar die bleek op eigen houtje, buiten college én raad om, gehandeld te hebben.

    Antwoord
  2. Peternella:

    Hij woont sinds enkele jaren met zijn gezin ook in het gebouw, dat hij van de gemeente al had moeten verlaten. Je kunt niet content zijn met iemand zijn uitspraak, jullie hebben mij nooit horen spreken… Nu weer lekker focus houden op wel belangrijke dingetjes in Den Helder, stelletje kleuters.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *