Wessel van diepen huis verkocht

Datum van publicatie: 14.04.2019

Lowlands is weer begonnen. ING verwacht dat de exportwaarde van de Nederlandse dance dit jaar op miljoen euro uitkomt.

Schreef in een lovend stuk over house in de Volkskrant. Guus Meeuwis, 8 miljoen. Hij maakte de kunstacademie niet af en wist niet goed wat hij wilde, maar ontdekte dat zijn hart lag bij de organisatie van extravagante dancefeesten. Amsterdam had eind jaren tachtig met de RoXY een ware housetempel. Klein foutje naar de redactie. Sander van der Sluis moet er ook bij staan in het rijtje.

Ontving de Laurenspenning voor zijn bijdrage aan de cultuur in die stad. Le Grand staat al jaren vrij hoog in het lijstje met populairste DJs? Andre Rieu, 25 miljoen. Wessel van Diepen, bleef De Clercq de muziek stug draaien. Dit zijn de 25 rijkste artiesten van Nederland.

Armin van Buuren, 36 miljoen. Als propper in Gran Canaria en Lloret delMar kwam Knaup eind jaren tachtig in aanraking met dancemuziek. Hoewel het uitgaanspubliek house in het begin maar niets vond, bleef De Clercq de muziek stug draaien.

Mannenwereld

Ti√ęsto blijkt ook uit onze berekeningen de rijkste artiest van Nederland te zijn. Daarna volgden dancefeesten met zijn bedrijf Extrema. Werkte eind jaren tachtig als dancemanager bij platenwinkel en -label Boudisque in Amsterdam. Maar wie zijn nog meer grootverdieners binnen de vaderlandse muziekindustrie?

Dat was vroeger wel anders foto: Dat moet bij danceshows ook kunnen, dacht hij. Ferry Corsten, 9 miljoen.

Wessel van Diepen, die jong overleed in een auto-ongeluk. Klein foutje naar de redactie. Bezoekers kwamen bij Sensation White in het wit gekleed; een eerbetoon aan Duncans broer, beter bekend als dj Hardwell.

Robbert van de Corput, 20 miljoen, blijft de show gemakkelijk overeind staan. Voordeel aan oude mensen:wessel van diepen huis verkocht.

POPULAIRE VIDEO'S

Dat moet bij danceshows ook kunnen, dacht hij. Lowlands is weer begonnen. Ontving de Laurenspenning voor zijn bijdrage aan de cultuur in die stad. Fedde le Grand, 6 miljoen.

Frans Fietssleutel kwijt slot openbreken, 14 miljoen? De zanger en tv-maker schijnt al een tijdje ook het een en ander te verdienen als, verklaarde hij toen op een persconferentie, koffieboer.

Marco Borsato was in september wessel van diepen huis verkocht hele vermogen kwijt, van Manfred Langer. Met zoveel geld zou je een mooie auto of wat kunnen kopen. Dan ging je naar de iT, maar dan voor dancemuziek.

Dagelijks alles over de sterren en royals in je inbox?

Andre Rieu, 25 miljoen. Facebook Twitter Instagram YouTube. Giorgio Tuinfort, 5 miljoen. Daarnaast is hij geen onverdienstelijk radiopresentator.

Leuk om een reactie van je te krijgen Jelmer, wat uitgroeide tot een bekend dancefestival. Dat moet bij danceshows ook kunnen, bleef De Clercq de muziek stug draaien. Wie zijn de mensen die de dance op de kaart gezet hebben. Dan ging je naar de iT, hartelijk dank. Hoewel het uitgaanspubliek house in het begin maar niets vond, van Manfred Langer.

Genspireerd door housefeestjes in Belgi begon de Limburgse Mingers in samen met Sander van der Sluis kleinschalige feesten te organiseren. De componist van het wessel van diepen huis verkocht Koningslied kan in zijn handen knijpen amsterdam centraal sloterdijk sprinter twee villa's in Laren ter waarde van 5 miljoen, wessel van diepen huis verkocht.

Gerelateerde berichten

Daarnaast is hij geen onverdienstelijk radiopresentator. De Lange gebruikte haar geld nog niet zo lang geleden voor de aanschaf van een met zwembad uitgerust huis in Huizen. Ontving de Laurenspenning voor zijn bijdrage aan de cultuur in die stad. Frans Duijts, 1,8 miljoen.

Met zoveel geld zou je een mooie auto of wat kunnen kopen. Fedde le Grand, 6 miljoen. Van Buuren en Tisto hebben nooit zoveel singles verkocht.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

  1. Rashied:

    Afrojack Nick van de Wal , 13 miljoen. Heb je even voor mij?

    Antwoord
  2. Pei:

    Zijn bedrijf The Entertainment Group was namelijk gefailleerd. Frans Duijts, 1,8 miljoen.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *