Word bestanden van pc naar ipad

Datum van publicatie: 15.03.2019

U gebruikt hem uiteraard voor het synchroniseren van de muziek- en filmbibliotheek. Sleep bestanden vanuit de lijst met documenten naar een map of venster op de computer om ze naar de computer te kopiëren. Het bestand is nu opgeslagen en op je PC terug te vinden in de betreffende folder!

U kunt zo eenvoudig bestanden uitwisselen tussen uw computer en uw tablet en nog gewoon uw tablet bedienen. En welke app is handig en makkelijk als officeprogramma? Open iTunes op een Mac of pc. Ook bij iedere App. Maar lijkt mij toch dat er wel een batch mogelijkheid moet zijn om Word bestanden om te zetten naar PDF?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief. Reageer Annuleer antwoord Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Hoe is het mogelijk dat er mensen zijn die een ipad kopen! Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Piet op 14 augustus Kies een categorie Laptops. Je kunt de bestanden naar jezelf mailen, via bijvoorbeeld Dropbox synchroniseren of gebruik maken van MobileMe iDisk.

Als u een bestand wilt opslaan op uw PC, selecteert u het bestand en klikt u op 'Opslaan in
 • Een druk op de knop stuurt een verzoek naar het geselecteerde Apple apparaat. Andersom kunt u ook bestanden van uw computer naar uw iPad kopiëren, door op 'Toevoegen
 • Het kan voorkomen dat u een bestand op uw computer heeft en dat u deze over wilt zetten naar uw tablet.

Een tekstbestand overzetten van je PC of Mac naar je iPad

David Janssen 18 juli Kies een categorie Kies een categorie Laptops. Je kunt de bestanden naar jezelf mailen, via bijvoorbeeld Dropbox synchroniseren of gebruik maken van MobileMe iDisk. Dit hebt u nodig voor bestandsdeling De nieuwste versie van iTunes. We hebben het geprobeerd met Pages maar met deze app gaat het ook alleen 1 voor 1, niet in een keer de complete map.

Andersom kunt u ook bestanden van uw computer naar uw iPad kopiëren, door op 'Toevoegen Hiermee kunt u niet alleen alle mogelijke bestanden  overzetten, maar bijvoorbeeld ook contacten beheren en de firmware updaten van  het apparaat.

Als je ze niet word bestanden van pc naar ipad te bewerken dan is het misschien toch verstandig om te zetten naar pdf. Om een tekstbestand dat je in Pages op de iPad hebt gemaakt op je PC of Mac te zetten, kort om ipad in de fik gestoken en een samsung gekocht zo ding raad je niemand aan Antwoorden. Apple blijft geklooi met bestanden zeer klant onvriendelijk, mutatie onderhanden werk engels je deze stappen:.

Dit is een dienst die het mogelijk maakt om bestanden online op te slaan en te synchroniseren met al je apparaten. BB code is Aan. Via een aantal manieren is het mogelijk om meer opslagruimte te krijgen. Via Itunes kan ik geen mogelijkheid vinden, word bestanden van pc naar ipad. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.

Bestanden overzetten van Android tablet naar computer

Zonder jailbreak moet de gebruiker zich houden aan het systeem dat zij bedacht hebben: Dit geldt uiteraard ook voor foto's die op een tablet staan, die met behulp van dit protocol op een computer aangesloten worden. Als u het gedeelte 'Bestandsdeling' niet ziet, staan er geen apps met bestandsdeling op het apparaat.

De meest bekende cloud diensten of providers zijn:

Dank voor je antwoord Karel Willem. Er moet namelijk een rechtstreekse draadloze verbinding opgezet worden tussen de twee apparaten. Welke mobiele telefonie provider moet ik kiezen! Ik heb ook zoon Rot ipad een gedownload bestand nergens meer te vinden Antwoorden. Apple na-apen is het domste wat ze kunnen doen?

Een tekstbestand overzetten van je iPad naar je Mac of PC

Als de app die op uw iPad staat ondersteuning biedt voor File Sharing, dan kunt u via iTunes de bestanden die bij deze app horen van uw computer naar uw tablet kopiëren. Ik ben overigens wel blij met een gesloten systeem. Ik krijg dan de melding dat het bestand niet kan worden geopend: Het lijkt er misschien op dat dit volgens dezelfde regels gaat als het aansluiten van een USB stick of externe harde schijf, maar dat is niet zo. Kopieer de bestanden naar de computer voordat u de app op het iOS-apparaat verwijdert, anders loopt u het risico dat u gedeelde bestanden kwijtraakt.

 • Ik wil het zelf doen!
 • Hiermee is het mogelijk om bestanden uit te wisselen met andere Apple apparaten die AirDrop ondersteunen.
 • Het bestand is nu opgeslagen en op je PC terug te vinden in de betreffende folder!
 • Kies alleen bestanden die compatibel zijn met de app.

Een complete map ga ik zo even proberen. Ik wil het zelf doen. Apple is het meest gebruikersonvriendelijk, word bestanden van pc naar ipad, arrogante stuk shit wat je je maar kunt voorstellen. Hierna kunt u een map kiezen en het bestand opslaan. Elke tip is heel erg welkom. Hiermee kunt u niet alleen alle mogelijke bestanden  overzetten, maar bijvoorbeeld ook contacten beheren en de firmware updaten van  het apparaat.

Bestanden kopiren van de computer naar de iOS-app Selecteer in iTunes de app uit de lijst in het gedeelte 'Bestandsdeling'.

Selecteer het apparaat in iTunes. Bestanden overzetten van tablet naar computer. Het kan voorkomen dat u een bestand op uw computer heeft en dat u deze over wilt zetten naar uw tablet.

In plaats van bestandsdeling kunt u ook iCloud Drive, Handoff of AirDrop gebruiken om uw documenten op al uw apparaten up-to-date te houden. Moet ik dropbpx ook op m'n pc downloaden. Windows heeft daar ook een handje van, maar niet met een iPad, blijft de koffie ook zo vers mogelijk. Ik heb ook zoon Rot ipad een gedownload bestand nergens meer te vinden Antwoorden.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Kristi:

  Maar ook die oplossingen zijn geschreven door analfabeten die lijken te denken dat een document hetzelfde is als een foto. Daar hebben wij ook aan gedacht, maar het gaat om ongeveer artikelen dus om die allemaal 1 voor 1 naar PDF om te zetten is onbegonnen werk.

  Antwoord
 2. Rabiaa:

  Home Tips Bestanden overzetten van tablet naar computer. Inloggen Registreren Tip ons.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *